Höstens nya iPhones

Som jag tidigare skrivit ryktas det om att höstens nya iPhone-modeller kommer vara lite försenade. Som tur är kommer det kanske släppas tre nya mobiler, och att bara en av dem är lite sen. Det är vad jag vill tro iallafall.

Tre nya iPhones

Dagsfärska rykten säger att det kommer släppas två nya iPhones, som uppgraderingar från iPhone 7 och 7S. De kommer säkert heta 8 och 8S, om de följer namngivningen hittills. Som alltid kommer Apple ha gjort något riktigt bra med de här telefonerna, det är jag övertygad om. Det finns inte så mycket mer och säga om de två modellerna idag, men det finns mycket roliga rykten om den nya super-mobilen som kanske kommer heta iPhone Edition eller iPhone X.

Tio år efter första iPhone

Det är exakt tio år sen Steve Jobs presenterade den första iPhonen, och det är därför många tror att det kommer något alldeles speciellt i år. Jag är bergsäker på att Apple kommer släppa den grymmaste mobilen någonsin, med den allra bästa tekniken. Tex fingertrycksläsare under hela skärmen, böjd skärm över hela framsidan och kamera med inbyggd augmented reality. Det hade varit riktigt häftigt, men frågan är vad priset isåfall kommer landa på. Det är ju inte gratis att göra all den här tekniken, och Apple brukar ju inte ta fyndpriser för sina varor. Men det är ju så med oss som älskar iPhones, vi köper ändå.

Kanske kommer det få bli två nya för mig i höst, om jag lyckas få chefen att gå med på att uppgradera min jobbmobil. Min som jag har nu är ju trots allt en 6S så den har varit med ett tag. Borde inte vara helt omöjligt om jag visar vilka fördelar det finns i nya Edition eller vad den kommer heta, men ”det kostar ju pengar” som hon brukar säga. Jaja, det kommer bli en superintressant höst!

Teknad bild av Steve Jobs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *